OPENING VOORJAAR 2020
Dudok Studio's
image

OPENING VOORJAAR 2020

DUDOK STUDIO'S OOSTERBEEK

DE STUDIO'S

Een nieuw en innovatief concept voor zowel short- als longstay in hartje Arnhem. Gevestigd in een karakteristiek oud pand, in het hart van het historische centrum van Arnhem, bieden de DUDOK STUDIO’S een sfeervol en comfortabel onderkomen. De studio’s zijn smaakvol en eigentijds ingericht, passend bij de authentieke omgeving en met oog voor hedendaags comfort. De studio’s bevinden zich midden in het bruisende centrum van Arnhem met veel voorzieningen op loopafstand en natuurlijk café brasserie Dudok, in dezelfde straat.

Het concept
We hebben een zevental interieurs gecreëerd waar onze gasten kunnen genieten van een eigen plek. We maken van dagelijkse dingen iets bijzonders. Deze sfeervolle ‘Arnhemse huiskamer’ in een tijdloos ontwerp, combineert een ouderwetse huiselijkheid met innovatieve hoteloplossingen.
Alle studio’s zijn uitgerust met een vaatwasser, combi-magnetron, electrische kookplaat, koelkast, nespresso-apparaat en T.V. Bovendien is in het complex een professionele was-, droog- en strijkruimte aanwezig.

Dudok Studio’s wenst u een aangenaam verblijf!

 

 

 

Penthouse
Dudok Studio
Dudok Studio
Pakhuis

Page Title

Reviews Dudok Studio's
Foto's